Home  ›  Phones  ›  Motorola  ›

Motorola E815 / E816 Hollywood

 

Info Photos News Forum Reviews  100+  

all discussions

Can I re-encode a mpeg for e815 playback?

Danthalas

Jul 8, 2005, 5:43 PM
The reason Im asking, is all the movies I downloaded from the internet (Music videos and Stuff in that nature) I notice when I export the movie in quickt time 7 it tells me that there is "no audio track in source movie" Thats why I havent been getting sound when I play it back on my E815.

Yet, when I export a homevideo or something that I made, It shows that I have audio and Im able to set the ausio settings for the E815. And it works just fine, no problems at all.

So. Is there a problem with the compression? or the way its been encoded? How can I fix that? Can quicktime fix it? I've been trying for 4 days straight to get this working. I have a imac G5......Thanks
...
gigstyle

Jul 10, 2005, 1:32 AM
Danthalas said:
The reason Im asking, is all the movies I downloaded from the internet (Music videos and Stuff in that nature) I notice when I export the movie in quickt time 7 it tells me that there is "no audio track in source movie" Thats why I havent been getting sound when I play it back on my E815.

Yet, when I export a homevideo or something that I made, It shows that I have audio and Im able to set the ausio settings for the E815. And it works just fine, no problems at all.

So. Is there a problem with the compression? or the way its been encoded? How can I fix that? Can quicktime fix it? I've been trying for 4 days straight to get this working. I have a imac G5......Thanks


I have a video cl...
(continues)
...

You must log in to reply.

Please log in to report a message to the moderator.


all discussions

Subscribe to Phone Scoop News with RSS Follow @phonescoop on Twitter Phone Scoop on Facebook Subscribe to Phone Scoop on YouTube Follow on Instagram

 

All content Copyright 2001-2020 Phone Factor, LLC. All Rights Reserved.
Content on this site may not be copied or republished without formal permission.