Phone Scoop

printed August 23, 2014
See this page online at:
http://www.phonescoop.com/phones/p_forum.php?fm=m&ff=631&fi=175808

Home  ›  Phones  ›  Sanyo  ›

Sanyo MM-7400

 

Info Photos Reviews  62 News Forum  

Back to message list

Replying to:  Is anyone having problems with this phone? by hello_kitty28   Jan 27, 2005, 12:55 PM

Re: Is anyone having problems with this phone?

by KG4PEQ    Jan 30, 2005, 2:28 PM

I wasn't until last night... that's when I discovered the phone will not receive a call in analog mode. It'll place calls in analog just fine, but will not receive them. I have duplicated this behavior on 100% of the roughly half-dozen 7400's I've tried.

I e-mailed Sanyo about the problem a little while ago. Hopefully they have a software update on the way for it. We'll see.

As for other issues... some people have complained about calls fading out or something like that. I have not experienced that, but don't doubt the problem exists. There are some problems with the Tegic T9 predictive input system within MIDP applications (downloads). Other than that, it's a rock-solid phone... one of my favorites.

Report to moderator

Replies


Reply You must log in to reply.

Back to message list

Subscribe to Phone Scoop News with RSS Follow @phonescoop on Twitter Phone Scoop on Facebook Phone Scoop on Google+ Subscribe to Phone Scoop on YouTube Follow on Instagram

 

All content Copyright 2001-2014 Phone Factor, LLC. All Rights Reserved.
Content on this site may not be copied or republished without formal permission.
1