Phone Scoop

printed September 3, 2015
See this page online at:
http://www.phonescoop.com/phones/p_forum.php?fm=m&ff=305&fh=425869

Home  ›  Phones  ›  Motorola  ›

Motorola E398

 

Info Photos Reviews  25 News Forum  

all discussions

New to e398.

doggernaut

Nov 4, 2005, 2:39 AM
I just purchased an unlocked E398. I am wondering about the text messaging. I can send them to people but i can't seem to get their replies.

In addition i get random messages from a "_@" and some symbol that looks like the empire state building followed by an "@". Is my setup configured incorrectly? Can i do something to get that to stop? I have weeded through the menus and nothing makes much sense to me. I noticed a "service centre number" that has a +1206.... it goes on. does that affect things?

I have T-Mobile.

any help, is greatly appreciated.

thanks.
...
doggernaut

Nov 4, 2005, 4:30 PM
sorry, just wanted to get some attention on this if anyone is able to offer any advice?
...
barguybrady

Feb 18, 2006, 7:27 PM
doggernaut said:
sorry, just wanted to get some attention on this if anyone is able to offer any advice?


Doggernaut, I too use T-Mobile and have found that text messages will send, bowever, you must first change the following setting: message set-up - "use GPRS:" change to "No"
...

You must log in to reply.

Please log in to report a message to the moderator.


all discussions

Subscribe to Phone Scoop News with RSS Follow @phonescoop on Twitter Phone Scoop on Facebook Subscribe to Phone Scoop on YouTube Follow on Instagram

 

All content Copyright 2001-2015 Phone Factor, LLC. All Rights Reserved.
Content on this site may not be copied or republished without formal permission.
2