Phone Scoop

printed December 12, 2017
See this page online at:
http://www.phonescoop.com/account/user_msgs.php?u=681298

Home  ›

User: ngomaichi

Info Reviews Forum Msgs. Contact  

These are the most recent forum messages posted by ngomaichi:

Playing YouTube videos while phone is locked
Oct 18, 2016, 10:51 PM
in the Samsung Galaxy J7 (2016, CDMA) forum

When I first got this phone I immediately noticed my phone was playing YouTube videos while locked. My s5 was unable to do this. I also noticed if I removed an aux or headphones the music will continue to play off the phone stereo. On my s5 it would stop any media immediately. Now all of a sudden my galaxy j7 can't play YouTube whilst locked. And now the music is cutting off when I remove the aux. I thought ...

Re: iPhone 6S Repair
Jun 9, 2016, 3:59 AM
in the Techs & Trends forum

...

Samsung HW-J7500 Network Disconnecting and Reconnecting
Jun 9, 2016, 3:56 AM
in the Samsung forum

My Samsung HW-J7500 soundbar suddenly started disconnecting and reconnecting to the Internet recently. It does it for both Wifi setup and Ethernet wired setup. It's annoying to hear the disconnect and connect sound notification over and over again while watching something. Does it have anything with recent update? Any solution to this? Used to work perfectly fine, never had the issue before. bike racing games

Re: iPhone 6S Repair
Jun 2, 2016, 11:39 PM
in the Techs & Trends forum

...

iPhone 6S Repair
May 30, 2016, 3:18 AM
in the Techs & Trends forum

So I dropped my 6S in water while charging. The bottom part of the iPhone was in a bucket no deeper than the home button for maybe five minutes. All working fine. I took it off the charger and it sat for a while. Screen was very responsive but I noticed the volume was stuck on headphone mode while no headphones were plugged in. I plugged in headphones to see if that would fix the problem but it did ...

Re: 6P not charging as fast as is used to.
May 23, 2016, 3:19 AM
in the General forum

.

6P not charging as fast as is used to.
May 18, 2016, 1:50 AM
in the General forum

Im still on 8.4.1 with very few tweaks and no new ones lately. I have a 12 watt charger that would charge my phone 1% per minute. It was really quick, even tested with another although 10 watt. My phone charges as if it were a I5. With the size of the battery it takes way too long. Anyone else have charging issues?

Subscribe to Phone Scoop News with RSS Follow @phonescoop on Twitter Phone Scoop on Facebook Subscribe to Phone Scoop on YouTube Follow on Instagram

 

All content Copyright 2001-2017 Phone Factor, LLC. All Rights Reserved.
Content on this site may not be copied or republished without formal permission.
2

This is a preview. Click for full glossary page.